RKSV De Tukkers

RKSV De Tukkers is een Sportclub gelegen aan Kemnaweg 14 in Unknown.

Meer informatie over RKSV De Tukkers in Unknown

De tekst bevat verschillende informatie over sportactiviteiten in Albergen. De Grote Clubactie gaat weer van start voor zowel voetbal als handbal. De teamindeling voor het seizoen 2023-2024 van de jeugdteams en seniorenteams van voetbal is bekend. Het eerste team van De Tukkers heeft goede overwinningen behaald tegen RKZVC en VENO. Er wordt ook melding gemaakt van het gebruik van het trainingsveld en parkeerplaatsen tijdens het Zomercarnaval in 2014. Verder worden de contactgegevens van de sportparken vermeld.

Wil je weten wat RKSV De Tukkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RKSV De Tukkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RKSV De Tukkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RKSV De Tukkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar RKSV De Tukkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RKSV De Tukkers

Bezoekers bekeken ook