FT bootcamp Twente

FT bootcamp Twente is een Sportclub gelegen aan Zenderseweg in Unknown.

Meer informatie over FT bootcamp Twente in Unknown

FT Bootcamp Twente biedt verschillende trainingsprogramma's aan, waaronder obstacle training, bootcamp en running bootcamp. De trainingen vinden plaats in de buitenlucht en zijn geschikt voor mensen van alle niveaus. Er zijn ook positieve ervaringen van deelnemers die de trainingen als afwisselend, uitdagend en gezellig beschrijven. Er wordt persoonlijke aandacht gegeven en alternatieven worden aangeboden voor oefeningen die niet kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast is er een nieuwe trainer genaamd Max van Marle, die op hoog niveau sport en fysiotherapie studeert. Kortom, FT Bootcamp Twente biedt een leuke en effectieve manier om aan kracht en uithoudingsvermogen te werken.

Wil je weten wat FT bootcamp Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FT bootcamp Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FT bootcamp Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FT bootcamp Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar FT bootcamp Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FT bootcamp Twente

Bezoekers bekeken ook