Pro-Shift

Pro-Shift is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Assinkshoekweg 7 in Unknown.

Meer informatie over Pro-Shift in Unknown

Pro-Shift is een innovatieve expert op het gebied van DSG transmissie oplossingen en multitronic technieken. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhoud, reparatie, revisie en optimalisatie van DSG en CVT versnellingsbakken voor verschillende automerken, zoals Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW-bedrijfswagens. Pro-Shift biedt ook diagnose en advies, onderhoudsdiensten, mechatronic revisie, deelreparaties, software optimalisatie en specials. Ze hebben ook servicepunten verspreid over het hele land en werken samen met andere garagebedrijven. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in DSG versnellingsbakken en bieden ze ook informatie en diensten aan voor deze specifieke technologie. Pro-Shift is trots op hun shirt sponsoring van De Tukkers Handbal Dames 1 en ze hebben recentelijk de overstap gemaakt naar Pro-Shift B.V. Ze benadrukken hun korte lijnen, expertise en geavanceerde apparatuur, evenals hun bereidheid om te helpen bij moeilijke problemen in de werkplaats. Klanten worden aangemoedigd om contact met hen op te nemen voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Wil je weten wat Pro-Shift verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pro-Shift of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pro-Shift? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pro-Shift het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Pro-Shift reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pro-Shift

Bezoekers bekeken ook