Dani Autobedrijven BV

Dani Autobedrijven BV is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Ootmarsumseweg 110 in Unknown.

Meer informatie over Dani Autobedrijven BV in Unknown

Dani Autobedrijven BV is een modern autobedrijf in Albergen, opgericht in 2004 door Rolf Mensink. Ze hebben twee vestigingen: één voor personenauto's en één voor bedrijfsauto's. Het bedrijf heeft een jong team van monteurs en verkopers die elke dag klaarstaan om klanten te helpen. In hun eigen werkplaats worden alle auto's grondig gecontroleerd voordat ze verkocht worden. In 2019 hebben ze Auto Eerdman overgenomen, wat de locatie is voor de personenauto's. Bij Dani Autobedrijven kunt u (bedrijfs)auto's kopen en verkopen, uw auto laten onderhouden, busjes huren en zelfs een auto leasen. Ze hebben meer dan 250 occasions beschikbaar, waaronder populaire modellen zoals de Renault Trafic, Opel Vivaro, Volkswagen Transporter en Volkswagen Caddy.

Wil je weten wat Dani Autobedrijven BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dani Autobedrijven BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dani Autobedrijven BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dani Autobedrijven BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Dani Autobedrijven BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dani Autobedrijven BV

Bezoekers bekeken ook