Zilverbeer Dakkoffers & Skiboxen

Zilverbeer Dakkoffers & Skiboxen is een Automaterialenwinkel gelegen aan Zenderseweg 42 in Unknown.

Meer informatie over Zilverbeer Dakkoffers & Skiboxen in Unknown

Met de dakkoffers van Zilverbeer heb je voldoende bagageruimte voor al je bagage tijdens je ski- of zomervakantie. Ze hebben verschillende modellen, zoals de Hapro Traxer 5.6 met een inhoud van 370L, geschikt voor ski's en snowboards. De Hapro Traxer 6.6 is ruimer met een inhoud van 410L en past op iedere auto, inclusief de meeste ski's en snowboards. Voor grotere auto's is er de Hapro Traxer 8.6 met een inhoud van 530L, waar ski's en snowboards gemakkelijk in passen. Zilverbeer is jouw expert op het gebied van dakkoffers en helpt je graag bij het kiezen van het juiste model. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Wil je weten wat Zilverbeer Dakkoffers & Skiboxen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zilverbeer Dakkoffers & Skiboxen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zilverbeer Dakkoffers & Skiboxen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zilverbeer Dakkoffers & Skiboxen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Zilverbeer Dakkoffers & Skiboxen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zilverbeer Dakkoffers & Skiboxen

Bezoekers bekeken ook