Uwslageraanhuis

Uwslageraanhuis is een Slagerij gelegen aan Johannes van Lochemstraat 12 in Unknown.

Meer informatie over Uwslageraanhuis in Unknown

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst. Na het afronden van de slagers vakopleiding en ervaring opgedaan te hebben bij verschillende (keur)slagerijen, is de eigenaar in 2009 een eigen slagerij begonnen. Hij bezocht verschillende weekmarkten en verzorgde catering vanuit Borne. In september 2014 opende hij ook een winkel in Albergen, waar hij nu zelf vleeswaren, salades en sauzen maakt. De slagerij heeft een eigen rokerij en worstmakerij waar ambachtelijke vleeswaren worden geproduceerd. Het deskundige team staat klaar om persoonlijk advies te geven en vragen over speciale dieetwensen te beantwoorden.

Wil je weten wat Uwslageraanhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uwslageraanhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uwslageraanhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uwslageraanhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Uwslageraanhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uwslageraanhuis

Bezoekers bekeken ook