Salon Joell

Salon Joell is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Boekweitmolen 6 in Unknown.

Meer informatie over Salon Joell in Unknown

Bij Salon Joell kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, waaronder permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Ook bieden ze behandelingen zoals het zetten van Henna brows, wimper lifting, spray tan, verven en waxen aan. Permanente make-up, ook wel cosmetische pigmentatie genoemd, wordt gedaan met ultra dunne naalden. Daarnaast bieden ze ook de Brow Lift behandeling aan, ook wel fluffybrows of brow lamination genoemd. Bij wimper lifting wordt een semi-permanente krul gecreëerd in je wimpers. Voor een veilige manier om haargroei te verzachten kun je bij Salon Joell terecht voor waxen. Verder bieden ze ook de mogelijkheid van spray tanning aan, wat de meest effectieve en veilige manier is om een bruin-zonder-zon te krijgen. Een populaire behandeling die ze aanbieden is POWDERBROWS, inclusief 1 nabehandeling, voor €299,95. Bij Salon Joell ben je aan het juiste adres voor een krachtige maar natuurlijke uitstraling.

Wil je weten wat Salon Joell verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Joell of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Joell? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Joell het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Salon Joell reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Joell

Bezoekers bekeken ook