Roos Haarstudio

Roos Haarstudio is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 47 in Unknown.

Meer informatie over Roos Haarstudio in Unknown

Mijn naam is Roos en ik heet je welkom in mijn salon, Roos Haarstudio. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van behandelingen, onder het genot van een kopje koffie, thee of cappuccino, waarbij je vooral jezelf kunt zijn. In mijn salon werk ik met TRINITY, producten van hoogwaardige kwaliteit en exclusief verkrijgbaar bij salons. TRINITY Haircare is een Zwitsers merk dat trots is op zijn oorsprong en de kenmerken die daarbij horen, zoals producten van superieure kwaliteit, een strak en modern design en een sterke focus op het milieu en de natuur. Alle producten worden ontwikkeld in een eigen laboratorium in Zwitserland en zijn betaalbaar, zo groen mogelijk, dierproefvrij en bevatten de beste ingrediënten. Het assortiment omvat styling, verzorging, salonservice en een uitgebreid kleurassortiment. Daarom noemen we onszelf graag de Swiss Colour Company. Voor onze klanten met krullen hebben we de Amira Curl Define Gel. Verder kun je op onze social wall terecht en hebben we duidelijke openingstijden. Je kunt contact met ons opnemen via de gegevens op onze website.

Wil je weten wat Roos Haarstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roos Haarstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roos Haarstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roos Haarstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Roos Haarstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roos Haarstudio

Bezoekers bekeken ook