Paramedisch Centrum Albergen

Paramedisch Centrum Albergen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Geert Grootestraat 25 in Unknown.

Meer informatie over Paramedisch Centrum Albergen in Unknown

Paramedisch Centrum Albergen is een modern paramedisch centrum met verschillende specialisaties zoals fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Ze bieden ook behandelingen zoals shockwave therapie, dry needling en medische fitness. Je hebt meestal geen verwijzing van de huisarts nodig en de kosten worden vaak vergoed door de zorgverzekeraar. Ze hebben ook een team van professionals en bieden informatie over verschillende therapieën en medewerkers op hun website. Daarnaast hebben ze nieuws over valpreventie, overgewicht bij kinderen, het gebruik van virtual reality in de medische wereld en hart- en vaatziekten. Je kunt contact met hen opnemen voor vragen of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Paramedisch Centrum Albergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paramedisch Centrum Albergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paramedisch Centrum Albergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paramedisch Centrum Albergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Paramedisch Centrum Albergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paramedisch Centrum Albergen

Bezoekers bekeken ook