Meubelmakerij The Pine Apple

Meubelmakerij The Pine Apple is een Meubelmakerij gelegen aan Van Koersveldweg 4 in Unknown.

Meer informatie over Meubelmakerij The Pine Apple in Unknown

Pineapple is een meubelmakerij en interieurbouwbedrijf gevestigd in Albergen. Het bedrijf wordt gerund door twee vakmannen die het oude ambacht van meubelmaken beheersen en streven naar perfecte kwaliteit en uitstekende service. Ze bieden maatwerk op het gebied van tafels, wandkasten, inloopkasten, keukens, badkamers en complete interieurs. In hun moderne werkplaats werken ze met verschillende houtsoorten en plaatmaterialen en hebben ze een eigen spuiterij om meubilair een kleur naar keuze te geven. Pineapple heeft diverse projecten uitgelicht op hun website, waarin ze laten zien wat ze kunnen bieden.

Wil je weten wat Meubelmakerij The Pine Apple verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelmakerij The Pine Apple of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelmakerij The Pine Apple? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelmakerij The Pine Apple het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Meubelmakerij The Pine Apple reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelmakerij The Pine Apple

Bezoekers bekeken ook