Mercerie

Mercerie is een Fourniturenzaak gelegen aan Zenderseweg 3 in Unknown.

Meer informatie over Mercerie in Unknown

We zijn enthousiast om iets nieuws te starten! Naast Facebook gaan we nu ook beginnen met een blog/website. Op deze blog/website zullen we allerlei berichten plaatsen over onze winkel, de projecten waar we mee bezig zijn en de projecten waar we graag aan willen beginnen. We zullen verschillende patronen, projecten, garens en nog veel meer bespreken. Ons doel is om inspiratie te bieden aan iedereen die nieuwe ideeën wil opdoen. Daarnaast zullen we regelmatig sites in de gaten houden waar we eventueel patronen van kunnen uitlichten. Op de blog/website kun je ook navigeren naar berichten, het archief, categorieën en de openingstijden en locatie van onze winkel.

Wil je weten wat Mercerie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mercerie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mercerie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mercerie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Mercerie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mercerie

Bezoekers bekeken ook