Kinderopvang Bambino

Kinderopvang Bambino is een Kinderopvang gelegen aan Weemselerweg 24 in Unknown.

Meer informatie over Kinderopvang Bambino in Unknown

Tijdens de zomervakantie heeft Kinderopvang Bambino op hun BSO-locaties het thema "reis om de wereld". De groepen zijn versierd en de activiteiten zijn afgestemd op het thema. De BSO is geopend voor kinderen van 4 tot 13 jaar en ze gaan er een gezellige tijd van maken. In de kinderopvang is het thema momenteel "Oef wat warm!" en de activiteiten staan in het teken hiervan. Kinderopvang Bambino biedt al sinds 1990 vertrouwde en professionele kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Ouders zijn tevreden en kunnen hun kind(eren) aanmelden via de online aanmeldingsformulieren.

Wil je weten wat Kinderopvang Bambino verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Bambino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Bambino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Bambino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Kinderopvang Bambino reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Bambino

Bezoekers bekeken ook