IJsbaan Albergen

IJsbaan Albergen is een Schaatsbaan gelegen aan Weemselerweg 1 in Unknown.

Meer informatie over IJsbaan Albergen in Unknown

Beste schaatsliefhebbers, de ijsbaan is gesloten en we willen iedereen bedanken voor hun komst. We zijn nu weer geopend, maar door de invallende dooi is het onzeker of we de hele dag open kunnen blijven. Houdt hiervoor onze website en Facebook in de gaten. Gisteren moesten we de baan sluiten vanwege de ijskwaliteit, maar morgen verwachten we de baan om 10 uur weer te openen. Op zaterdag 17 december is de baan geopend vanaf 10 uur. En goed nieuws, vanavond gaan we open vanaf 19.00 uur. De entreeprijzen zijn €2,00 voor 15 jaar en jonger en €3,00 voor 16 jaar en ouder. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.30 tot 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Dit nieuwsbericht is afkomstig van de IJsclub Albergen.

Wil je weten wat IJsbaan Albergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsbaan Albergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsbaan Albergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsbaan Albergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar IJsbaan Albergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsbaan Albergen

Bezoekers bekeken ook