IAMOKAY Albergen

IAMOKAY Albergen is een Sportschool gelegen aan Zandhuisweg 37 in Unknown.

Meer informatie over IAMOKAY Albergen in Unknown

Bij IAMOKAY kun je terecht voor verschillende begeleidingsplannen om te gaan sporten. Of je nu wilt afvallen, de gym wilt ontdekken of wilt leren trainen, er is voor ieder wat wils. Ze bieden coaching aan en nemen jouw doelen serieus. Je kunt maandelijks opzeggen als je wilt stoppen. Daarnaast hebben ze ook groepslessen die slechts 30 minuten duren en geschikt zijn voor elk niveau. IAMOKAY heeft twee locaties in Ootmarsum en Albergen en heeft een oppervlakte van 102 m2. Ze zijn 7 uur per dag geopend, 1 dag per week. Daarnaast hebben ze verschillende abonnementen, zoals het WeekendAbo, LuxeAbo en FamilieAbo. IAMOKAY gelooft dat gezond leven niet moeilijk hoeft te zijn en helpt je hierbij met SlimSporten. Ze houden je op de hoogte via mail en zijn actief op social media.

Wil je weten wat IAMOKAY Albergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IAMOKAY Albergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IAMOKAY Albergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IAMOKAY Albergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar IAMOKAY Albergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IAMOKAY Albergen

Bezoekers bekeken ook