Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith

Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith is een Huisarts gelegen aan Hoofdstraat 51 in Unknown.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith in Unknown

Huisartsenpraktijk Douwes Dekker / Feith heeft openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Op 1 juni is Pelle Kloos gestart met zijn laatste jaar van de huisartsopleiding bij deze praktijk. Als huisarts in opleiding heeft hij eigen spreekuren, maar wordt hij wel begeleid door de huisarts. De assistente kan een afspraak bij Pelle Kloos inplannen, tenzij u bezwaar heeft en liever een afspraak bij uw eigen huisarts wilt. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat 51 in Albergen en is telefonisch bereikbaar op 0546-441300. Voor spoedgevallen kunt u bellen naar 0546-441450. Niet dringende zaken kunt u via het contactformulier op de website melden. Daarnaast biedt de praktijk ook gezondheidsinformatie, patiëntenfolders en reizigersadvisering aan.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith

Bezoekers bekeken ook