Eetrijk

Eetrijk is een Restaurant gelegen aan Mekkelenbergweg 50 in Unknown.

Meer informatie over Eetrijk in Unknown

Samenvatting: In deze tekst wordt er gesproken over de passie voor koken met verse producten uit de omgeving en het volgen van het seizoen. De schrijver biedt catering aan huis aan, waarbij hij samen met de klant een menu samenstelt op basis van persoonlijke voorkeuren. Hij is ook beschikbaar voor workshops waarbij hij technieken als roken, marineren en fermenteren onderzoekt. Daarnaast organiseert hij regelmatig projecten om nieuwe en oude producten, smaken en geuren toegankelijk te maken. Het reserveren kan online of telefonisch, en er wordt de voorkeur gegeven aan pin-betalingen. De contactgegevens van het bedrijf worden ook vermeld.

Wil je weten wat Eetrijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetrijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetrijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetrijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Eetrijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetrijk

Bezoekers bekeken ook