De Tukkers

De Tukkers is een Voetbalclub gelegen aan Kemnaweg 2 in Unknown.

Meer informatie over De Tukkers in Unknown

De Grote Clubactie gaat weer van start voor zowel voetbal als handbal. Daarnaast zijn de teamindelingen voor het seizoen 2023-2024 bekend gemaakt voor zowel de jeugdteams als de seniorenteams van zowel voetbal als handbal. Bij het voetbal hebben De Tukkers 1 goede overwinningen behaald op RKZVC en VENO, waardoor ze doorgaan in de beker. Verder wordt er in de tekst vermeld dat tijdens het Zomercarnaval 2014 het trainingsveld en de parkeerplaatsen gebruikt kunnen worden. De contactinformatie voor het sportpark en de sporthal wordt ook gegeven.

Wil je weten wat De Tukkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tukkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tukkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tukkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar De Tukkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Tukkers

Bezoekers bekeken ook