Comlap

Comlap is een Computerreparatie gelegen aan De Hagen 12 in Unknown.

Meer informatie over Comlap in Unknown

Comlap biedt hostingdiensten vanuit Twente, waardoor ze een extra snelle service kunnen garanderen. Ze voeren standaard computerreparaties en upgrades uit en bieden ook laptopreparaties. Voor bedrijven bieden ze ondersteuning bij automatisering en computernetwerkbeheer. Daarnaast bieden ze webdesign diensten, waarbij ze stapsgewijs te werk gaan. Ze hebben ook een prijslijst met verschillende pakketten voor websites en webshops. Ze bieden ook onderhoud voor websites aan. Comlap biedt ook VoIP-telefonie, waarbij klanten een vast bedrag per maand betalen en eindeloze mogelijkheden en flexibiliteit hebben. Ze hebben positieve recensies van klanten en je kunt contact met hen opnemen via de live chat op hun website of via de contactgegevens die vermeld staan.

Wil je weten wat Comlap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Comlap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Comlap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Comlap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Comlap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Comlap

Bezoekers bekeken ook