Aanvraag omgevingsvergunning Omgevingswet - Albergen, Zenderseweg 64: bouwen kapschuur

DeAlbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning Omgevingswet - Albergen, Zenderseweg 64: bouwen kapschuur.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft een of meer aanvragen omgevingsvergunning ontvangen. Waar: Zenderseweg 64 in Albergen Project: het bouwen van een kapschuur Ingekomen: 14-02-2024   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, in gebruik te nemen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? Veel omgevingsvergunningen worden voorbereid met de zogenoemde reguliere voorbereidingsprocedure. Er moet in principe binnen 8 weken op de aanvraag worden beslist. Wanneer de omgevingsvergunning wordt voorbereid met de zogenoemde uitgebreide voorbereidingsprocedure moet in principe binnen 26 weken op de aanvraag worden beslist. Er zal in dat geval eerst een ontwerpbesluit ter inzage gelegd worden. Als de vergunning wordt verleend of in ontwerp ter inzage wordt gelegd, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u nu alvast vragen over de ingediende aanvraag? Dan kunt u bellen met de gemeente.   Contactgegevens van de gemeente: Adres: Raadhuisplein 1, 7651 CV Tubbergen / Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Telefoon: 0546- 628000 E- mail: gemeente@Tubbergen.nl

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deAlbergengids.nl op 28-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Albergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAlbergengids.nl
Redactie deAlbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Albergen
  2. cb8d69d71df759c7b0811a8c76be2bde

Gerelateerde berichten