Café - Restaurant Fraans Marie

Café - Restaurant Fraans Marie is een Nederlands restaurant gelegen aan Zenderseweg 53 in Unknown.

Meer informatie over Café - Restaurant Fraans Marie in Unknown

Café-Restaurant Fraans Marie is een populaire plek in Albergen, Twente. Het staat bekend om zijn veelzijdigheid en biedt verschillende activiteiten aan, zoals midgetgolf, kanovaren en suppen op het Almelo-Nordhornkanaal. Daarnaast is er een restaurant waar je heerlijk à la carte kunt eten. Het café heeft ook een midgetgolfbaan met 18 holes, waar je op je eigen tempo kunt spelen. Voor kanovaren zijn er verschillende soorten kano's en kajaks beschikbaar, geschikt voor maximaal 40 personen. Suppen, oftewel Stand-Up Paddling, is ook mogelijk en is een snelgroeiende watersport. Café-Restaurant Fraans Marie is een begrip in de omgeving en is zeker een bezoek waard.

Wil je weten wat Café - Restaurant Fraans Marie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café - Restaurant Fraans Marie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café - Restaurant Fraans Marie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café - Restaurant Fraans Marie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Café - Restaurant Fraans Marie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café – Restaurant Fraans Marie

Bezoekers bekeken ook