Brudas Groente en Fruit

Brudas Groente en Fruit is een Kruidenierszaak gelegen aan Hoofdstraat 47a in Unknown.

Meer informatie over Brudas Groente en Fruit in Unknown

Brudas is een verswinkel gevestigd in Albergen. Op de website van Brudas kun je allerlei informatie vinden, zoals een stukje geschiedenis, de producten die ze verkopen, de openingstijden en de locatie van de winkel. Brudas is gespecialiseerd in gesneden groenten, rauwkost, salades, noten, maaltijden, fruitmanden en catering. Ze hebben ook een eigen buffet waar je zelf je maaltijd kunt samenstellen. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Je kunt contact opnemen met Brudas via telefoonnummer 0546 441431 of via e-mail info@brudas.nl.

Wil je weten wat Brudas Groente en Fruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brudas Groente en Fruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brudas Groente en Fruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brudas Groente en Fruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Brudas Groente en Fruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brudas Groente en Fruit

Bezoekers bekeken ook