Bed & Breakfast de Boerderij Albergen

Bed & Breakfast de Boerderij Albergen is een Bed & Breakfast gelegen aan Leemhuisweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Bed & Breakfast de Boerderij Albergen in Unknown

Bed and Breakfast de Boerderij in Albergen, Nederland, biedt gratis WiFi en gasten kunnen genieten van gratis fietsen, een gedeelde lounge en een tuin. De gastvrouw Margriet Huisken zorgt voor gratis parkeergelegenheid en WiFi. De accommodatie heeft positieve beoordelingen ontvangen van gasten, zoals Maarten die de geweldige accommodatie en het personeel prees, maar opmerkte dat het handig is om een eigen vervoer te hebben omdat het buiten de gebaande paden ligt. Roelien noemde het zeer comfortabel en schoon, met een heerlijke ontbijt en gastvrije gastheren. Richard heeft ook positieve ervaringen gehad. Bed and Breakfast de Boerderij biedt een ideale plek voor een ontspannen verblijf.

Wil je weten wat Bed & Breakfast de Boerderij Albergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast de Boerderij Albergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast de Boerderij Albergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast de Boerderij Albergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Albergen. Opzoek naar Bed & Breakfast de Boerderij Albergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast de Boerderij Albergen

Bezoekers bekeken ook