Bakkerij Nollen verwelkomt De Kraai in de familie: Een fusie van passie en vertrouwen

Hengevelde, Nederland - 28 maart 2024 – Twee lang bevriende mannen met een grote passie voor het bakkersambacht zitten goedlachs bij elkaar. Grego de Kraaijvanger en Vincent Nollen. Samen kondigen ze met groot genoegen aan dat Bakkerij De Kraai onderdeel zal worden van de Nollen-familie. Na een jarenlange relatie tussen Bakkerij De Kraai en Bakkerij Nollen, hebben beide partijen besloten om de krachten te bundelen en de tradities van vakmanschap en passie voort te zetten onder één vaandel. Al lange tijd werkten Bakkerij de Kraai en Bakkerij Nollen nauw samen. De Kraai liet een aantal van zijn producten produceren in de centrale bakkerij in Hengevelde, maar het is vooral het delen van hun grote passie voor het bakkersambacht wat Grego en Vincent Nollen samenbracht.

Vanaf 3 april 2024 zullen de winkels van De Kraai na 30 jaar verder gaan als Bakkerij Nollen, maar Grego Kraaijvanger en zijn vrouw Anita blijven het gezicht van hun bekende winkels. Met deze vier winkels in Albergen, Vriezenveen, Maria Parochie en Geesteren zijn de winkels van Nollen op 22 locaties in Twente, Salland en de Achterhoek te vinden. Het meer dan 100 jaar oude familiebedrijf, met Vincent Nollen aan het roer, heeft een aantal jaar geleden de missie ingezet om nog meer mensen te kunnen laten genieten van de heerlijke Nollen producten. Hiervoor is een weg ingezet voor een gezonde groei in winkels en assortiment.

Ook het personeel van de Kraai reageerde enthousiast op het bericht vorige week en voelden zich warm opgenomen in de Nollen-familie. Het biedt meer kansen ook voor eigen groei en ondernemerschap was te horen. De bakkerij en de bakkers van de Kraai zullen verhuizen naar de centrale bakkerij in Hengevelde, waar nog altijd op ambachtelijk wijze het brood, banket en chocolade gemaakt wordt, alleen op veel grotere schaal. "We zijn erg blij dat we de bakkers van de Kraai aan boord krijgen," aldus Vincent Nollen, "hiermee komt frisse wind aan passie en ervaring in de bakkerij en zal onze producten alleen maar ten goede komt, in een tijd waarin het sowieso moeilijk is aan goede mensen te komen die nog de ambacht een warm hart toedragen, zowel in de bakkerij als de winkels."

Op de vraag of er veel gaat veranderen, zijn beide heren heel duidelijk. Onder de vlag van bakkerij Nollen zullen de vier winkels een aangepaste huisstijl krijgen, alle medewerkers een nieuwe outfit. Ook het assortiment zal anderhalf keer zo groot worden. Niet alleen de mensen maar ook de lokale en regionale favoriet zal behouden blijven. "De Mini krentenwegge," verduidelijkt Vincent Nollen. "Sommige klanten komen er speciaal voor," merkte Grego op. "De smaak van ambacht is niet voor niets onze slogan. Het is ook wie we zijn en wat we uitdragen. Uiteraard gaan de mensen in Albergen, Geesteren, Mariaparochie en Geesteren genieten van de broodspecialiteiten van Nollen en hopen we dat, voor zover ze die nog niet kenden, ze deze net zo zullen waarderen als de rest van Twente en Achterhoek", vervolgt Vincent. "De mensen kunnen in ieder geval niet alleen direct genieten van onze lekkernijen, maar ook van alle gemakken van onze webwinkel en services".

Grego Kraaijvanger had zelf geen betere overname kunnen wensen en ziet vele nieuwe kansen bij zijn nieuwe werkgever. Ondanks de snelle groei de afgelopen jaren en de vele bak-uren die erin gestoken zijn, vindt hij dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. "Ik ga er altijd voor de volle 100% voor en onder het motto: wie niet waagt, wie niet wint altijd met veel liefde aan onze bakkerij gebouwd. Maar op een gegeven moment moet je keuzes maken, voor je bedrijf en haar mensen. Geen gemakkelijke, maar uiteindelijk een Win-win situatie en kijk uit naar mij rol binnen bakkerij Nollen. Samen zijn we sterk!"

De vier winkels zullen kort na de Paasdagen omgedoopt worden tot Nollen-winkel, waar de klanten vanaf 3 april kunnen genieten van feestelijke openingsaanbiedingen en prijsvragen.

"We zijn er trots op, dat we steeds meer mensen kunnen laten genieten van onze mooie producten en we hopen deze groei door te kunnen zetten" aldus een goedlachse Vincent Nollen. "Vooral met mensen als Grego en zijn team aan boord, verbreden we onze basis voor een toekomst waarin velen kunnen genieten van onze hoogwaardige producten."

Lees het volledige artikel bij Bob Vervoort.

Laat dit artikel viral gaan in Albergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAlbergengids.nl
Redactie deAlbergengids.nl

Nieuws door Bob Vervoort. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Bakkerij Nollen verwelkomt De Kraai in de familie: Een fusie van passie en vertrouwen

Gerelateerde berichten