Gemeente Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “Zondermansweg 8 Albergen / Langemaatsweg 16 Manderveen”

DeAlbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “Zondermansweg 8 Albergen / Langemaatsweg 16 Manderveen”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een bestemmingsplan bepaalt wat er in een gemeente met de ruimte mag gebeuren. In een bestemmingsplan staat of op een bepaalde locatie wel of niet mag worden gebouwd. Ook staat in een bestemmingsplan voor welk doel een bepaalde locatie mag worden gebruikt, bijvoorbeeld voor wonen, winkels, bedrijvigheid of een agrarisch bedrijf.   Er is een vaste gang van zaken voor de totstandkoming van bestemmingsplannen. U kunt daar op verschillende manieren invloed op uitoefenen. Het kan namelijk zijn dat door de wijziging van het bestemmingsplan iets verandert in uw omgeving.   In deze publicatie leest u over het voornemen om het bestemmingsplan te wijzigen. Daarvoor wordt eerst een ontwerp-bestemmingsplan ter inzage gelegd. U kunt hier nu op reageren. Voor welke ontwikkeling is het ontwerp-bestemmingsplan “Zondermansweg 8 Albergen / Langemaatsweg 16 Manderveen” opgesteld? Het ontwerpbestemmingsplan ziet op een vergroting van de woonbestemming conform de feitelijke situatie en op het toestaan van 156 m² aan extra bijgebouwen op het perceel aan de Zondermansweg 8 te Albergen. Voor de extra vierkante meters wordt op het perceel aan de Langemaatsweg 16 te Manderveen in totaal 212 m² aan landschapsontsierende bebouwing gesloopt. Wilt u meer informatie? Het ontwerp-bestemmingsplan is voor iedereen te bekijken vanaf woensdag 6 december 2023 voor een periode van zes weken.   U kunt het ontwerp-bestemmingsplan op verschillende manieren bekijken: •op het gemeentehuis door eerst een afspraak te maken met de receptie; •via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website is het plan te raadplegen met behulp van het adres of met het planidentificatienummer NL.IMRO.0183.BUIBPZONMW8LANGW16-OW01; •via de gemeentelijke website www.tubbergen.nl/ruimtelijke-plannen. Wilt u reageren? Iedereen kan tot en met 17 januari 2024 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerp-bestemmingsplan. Dit heet het indienen van een zienswijze. •Uw mondelinge reactie kunt u indienen als u een afspraak heeft gemaakt met dhr. J. Vulker. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer 0546-628000. •Een schriftelijke reactie moet worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Wanneer u niet op tijd reageert op het ontwerp-bestemmingsplan, kunt u later alleen reageren op het definitieve bestemmingsplan als dat tegen uw belangen ingaat.   Heeft u vragen ? Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen met dhr. J. Vulker via het telefoonnummer 0546-628000.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deAlbergengids.nl op 6-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Albergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAlbergengids.nl
Redactie deAlbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Albergen
  2. 1c2615d2c807054c030d4f6d8e14c48f

Gerelateerde berichten